La Polifònica de Vilafranca estrena imatge i web

Categoria: 

Aquest curs ple d’èxits i nous projectes, la Polifònica vol transmetre la seva força i dinamisme també amb la seva nova imatge.

El nou logotip ha estat resultat d’un procés de selecció participatiu, i ofereix un disseny modern, estilitzat i fins i tot provocador, sense oblidar l’història de la Polifònica (amb el manteniment del color vermelló). És un logotip que “canta” (acord musical inclòs), i confiem en que aquesta nova ensenya ajudi consolidar una Polifònica més universal i reconeixible.

Diferents combinacions de color per al disseny de logotip compacte

I quina millor manera de potenciar aquest gir de la Polifònica que amb una nova web? Per això, de la mà de bubalú.cat, hem redissenyat la nostra presència a Internet, sense oblidar el nostre passat, però mostrant tota la força i el dinamisme del nostre present. A la nova web www.polifonicavilafranca.cat es barregen la nostra història, les nostres darreres novetats, l’agenda de concerts i el nostre dia a dia a les xarxes socials, amb la intenció de generar un espai viu de relació amb els nostres seguidors i amics.

Per últim, també hem renovat la imatge dels nostres perfils a les xarxes socials per tal de mantenir una coherència visual a tot arreu. Us convidem que ens seguiu a twitter, facebook, youtube i al nostre butlletí de notícies per estar a l’ultima de tot el relacionat amb “la puli”.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de spam.