SIMPOSI MUNDIAL DE MÚSICA CORAL A BARCELONA

Categoria: 

Els millors cors del món se citen a Barcelona amb motiu de l’onzè Simposi Mundial de Música Coral (11th World Symposium on Choral Music), que se celebrarà a la capital catalana els propers dies 22 a 29 de juliol.

El Simposi compta amb la presència dels 24 millors cors del món procedents dels cinc continents, que han superat una selecció feta per experts internacionals, i també d’altres cors catalans i d’arreu, fins a un total de més de 70 cors. Durant la setmana del Simposi se celebraran centenars de concerts a diferents espais de Barcelona (Auditori, Palau de la Música, Sagrada Família, el Pi, les Puel·les, Caixa Fòrum, etc.) i a diferents poblacions de Catalunya, com ara Llívia, Olot, Palafrugell, Sant Cugat del Vallès, Girona, Sabadell, Puig-reig, El Prat de Llobregat, Igualada, Terrassa, Tortosa, entre altres.

A part dels concerts, el Simposi consta de múltiples activitats relacionades amb el món coral, com masterclasses, conferències, presentacions, exposicions, trobades de compositors i de directors, mostra d’editorials musicals, etc. La seu central del Simposi són les instal·lacions de l’Auditori/ESMUC. L’organització és a càrrec de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), conjuntament amb la International Federation for Choral Music (IFCM)

La Polifònica de Vilafranca té l’honor de ser un dels cors escollits per interpretar el Concert Inaugural del Simposi, que tindrà lloc dissabte 22 de juliol a les 21h a l’Auditori de Barcelona.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de spam.