Temporada 2016-2017

Categoria: 

Igual que les escoles, a la Polifònica de Vilafranca vam començar els assajos al setembre per preparar la temporada 2016-2017.

Ens esperen a hores d'ara unes quantes propostes musicals que esperem poder-vos oferir al llarg del curs, com els ja clàssics concerts de Nadal de Sitges i de Sant Esteve a Vilafranca.

Aquesta tardor participarem al concert benèfic de l’associació Ampert, dedicat a la música clàssica. Així mateix hem interpretat un concert dins dels actes de celebració del centenari de l’Asil Inglada Via de Vilafranca.

Ja estem preparant el concert de Sant Esteve, que és un dels concerts de l’any més importants per a nosaltres. Enguany tindrà una primera part amb obres de polifonia contemporània —amb sonoritats etèries molt explorades pels autors europeus— i una segona part de nadales de sempre amb harmonitzacions també contemporànies, a més d’una obra inèdita per a piano i veus composta per dues joves promeses musicals catalanes, integrants del cor, amb tocs d’humor i homenatges a diversos autors i a diferents nadales de tota la vida.

Amb vista al segon trimestre, juntament amb l'Orquestra de Cambra del Penedès interpretarem la Missa in honorem Sanctissimae Trinitatis (KV 167) de W. A. Mozart, que la va escriure quan tenia 17 anys per als serveis religiosos de l’església de la Trinitat de Salzburg. És una petita joia del geni austríac que, tot i que és poc coneguda, farà les delícies dels que vingueu a sentir-la.

A més, a l’estiu cantarem dins del Simposi Mundial de Música Coral organitzat per la Federació Internacional per a la Música Coral, que reunirà els cors, directors i professionals més importants del món en aquest àmbit.

Sira Ponsa

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de spam.