Concert de Sant Esteve 2018

Data: 
dimecres 26 desembre 2018, 19.00 h
Lloc: 
Auditori de Vilafranca del Penedès

El concert de Sant Esteve de la Polifònica d’aquest any ofereix una proposta de gran interès musical, ja que incorpora la presència d’orquestra al costat de les veus del cor, al llarg de tot el programa. La formació convidada és l’Orquestra Barroca Catalana, que és sens dubte un dels millors conjunts de Catalunya en la seva especialitat.

La primera part està dedicada a Bach, amb la magnífica Cantata BWV 131 Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir per a cor, solistes i orquestra.

La segona part l’obrirà l’orquestra amb el deliciós i apropiadíssim Concerto grosso fatto perla notte di Natale,del compositor del Barroc Arcangelo Corelli. A continuació, cor i orquestra interpretaran una selecció de conegudes cançons de Nadal, amb alguns arranjaments fets per a l’ocasió pel director adjunt de la Polifònica, Miquel Villalba Castells.

Els solistes del concert són Matthew Thomson i Oriol Mallart, joves cantants coneguts per la seva participació al cicle barceloní Bach zum mitsingen, dedicat a la interpretació de la integral de les cantates del cantor de Leipzig. El violinista Santi Aubert  és el concertino de l’Orquestra Barroca Catalana, i la  direcció del concert és a càrrec del titular de la Polifònica David Hernàndez Urpí.