Concert de Festa Major Sons d'aquí i d'allà

Data: 
divendres 24 agost 2018, 19.30 h
Lloc: 
Església de Sant Francesc, Vilafranca del Penedès

El divendres dia 24 d’agost a dos quarts de vuit del vespre a l’església de Sant Francesc, la Polifònica de Vilafranca oferirà un concert coral sota el títol Sons d’aquí i d’allà.

Aquesta audició s’emmarca dins els actes previs de la Festa Major de Vilafranca, organitzada per la Polifònica en col·laboració amb els administradors de la FM. Si en l’edició de l’any passat el grup convidat va ser el cor universitari holandès Utrechtse Studenten Cantorij, aquest any el concert serà a càrrec de la mateixa Polifònica. El programa alterna música catalana amb cançons d'arreu del món, composicions que el cor vilafranquí va tenir l'oportunitat de conèixer l'any passat amb motiu de la celebració a Barcelona del Simposi Mundial de Música Coral. A més, el concert té la particularitat que és cantat tot de memòria, i amb diferents col·locacions i moviments escènics. El programa s’interpretarà tot seguit, amb una hora de durada.

L’entrada és lliure, en la modalitat de “taquilla inversa”, és a dir que es demana una col·laboració voluntària a la sortida.

 

P R O G R A M A

Polifonia catalana i d’arreu del món

 

NEREA IZANGO ZEN (Euskadi)                        J.A.Artze & Mikel Laboa. Harm.: Javier Busto (n. 1948)

MUNTANYES REGALADES (Catalunya)                                 Harm.: Josep Sancho-Marraco (1879-1960)

AHRIRANG (Corea)                                                                             Harm.: Ruth Elaine Schram (n. 1958)

SOMMARPSALM (Suècia)                                                                            Waldemar Ahlén (1894-1982)

EL TESTAMENT D’AMÈLIA (Catalunya)                                                  Harm.: Enric Morera (1865-1942)

L’HEREU RIERA (Catalunya)                                                     Harm.:  Josep Cumellas i Ribó (1875-1940)

BOGORODITSE DEVO (Rússia)                                                            Serguei Rakhmàninov (1873-1943)

SHALOM ALEICHEM (Israel)                  Samuel Goldfarb (1867-1967) -Harm.: Audrey Snyder (n. 1953)

LA SARDANA DE LES MONGES (Catalunya)                                                     Enric Morera (1865-1942)

INDODANA (Isixhosa, Sud-Àfrica)                               Harm.: M. Barret (n. 1988) & R. Schmitt (n. 1980)    

CARNAVALITO (Bolívia)                                                                                      Harm.: Will Lopes (n. 1973)

MARINADA (Catalunya)                                                                           Antoni Pérez-Moya (1884-1964)  

MIX BALL PLA (Catalunya)                                                                     Miquel Villalba Castells (n. 1996)