CONCERT CORAL A SANT FRANCESC

Data: 
dissabte 6 maig 2017, 20.30 h
Lloc: 
Església de Sant Francesc, Vilafranca

Dissabte dia 6 de maig a les 20:30h, l’església de Sant Francesc de Vilafranca acollirà un concert coral amb la presència de quatre entitats de la Vegueria Penedès: la coral Ressò, de l’Arboç, la coral Terra Nostra, d’Igualada, la coral La Ginesta, de La Granada, i la Polifònica de Vilafranca, entitat amfitriona.

Aquesta trobada forma part del Cicle Corals’2017 que organitza la Demarcació Penedès-Anoia-Garraf-Baixa Segarra de la Federació Catalana d’Entitats Corals. El Cicle consta de cinc concerts que se celebraran durant la primavera a les poblacions de Santa Coloma de Queralt, Cunit, Sant Ramon, Sitges i Vilafranca, amb la participació de les vint-i-set entitats que conformen la nostra Demarcació.

En el programa del concert del dia 6 de maig a Sant Francesc de Vilafranca, cada cor oferirà entre tres i quatre obres del seu repertori, i al final tots els participants cantaran conjuntament tres obres de cant comú.

Els assistents al concert podran escoltar una bona mostra del cant coral actual a les nostres comarques, amb quatre formacions diferents, cada una amb el seu programa i el seu estil propi. L’entrada és lliure.